VLNA EB 92-104

 Trecena je třináctidenní perioda Tzolkinu a začíná vždy číslem 1, ale s rozdílným denním glyfem. Vlnu Třinácti Nebes řídí základní energie prvního dne a ovlivňuje všech 13 po sobě jdoucích denních glyfů. Pokud jste si vědomi převládající energie prvního dne, můžete sladit své záměry s touto energií a umožnit, aby se projevila. 

Tato Trecena začíná EB 1 - Člověk / Cesta – HOJNOST, RŮST, SKLIZEŇ, ŽIVOTNÍ ENERGIE, DIRIGENT OSUDU, SPIRÁLA ŽIVOTA. VLNA EB JE RECEPT, JAK SE STÁT ČLOVĚKEM NOVÉ ENERGIE. 

Pro starověké Maye znamená EB žebřík, který Bůh spustil z Nebe, aby sestoupil na Zemi. Je to rosa padající z nebe na každou živou bytost. Šplhání po tomto žebříku symbolizuje výstup na pyramidu s třinácti Podsvětími - duchovní cestu, po které musíme všichni vystoupat. EB je životní síla, která pohání Vědomí a tím nás. Je to nejlepší den začít jakýkoliv typ podnikání, vyjednávání, podepsat smlouvu. Příznivý den pro výlet, procházku. Skvělý den pro komunikaci se zahraničím a setkání s příbuznými či známými, kteří žijí daleko od vás. 

Hřeben této Treceny 6, 7, 8-6 CABAN - Země (synchronizace našeho srdce s přírodními rytmy), 7 Etznab - Zrcadlo (reflexe - volby, které činíme) a 8 CAUAC - Bouře (aktivace, čištění, získávání energie zevnitř). 

Jak se přesouváme a stěhujeme do vyšších dimenzionálních rovin v těchto rychlých časech, můžete vnímat, že logika už nestačí držet krok s velkou rychlostí změn, takže je velmi důležité stále se uzemňovat a zůstat denně uzemnění, naslouchat svému srdci a své intuici, která vás vede po vaší cestě. Váš skutečný osud je navržen tak, aby, když se budete řídit svým srdcem – uvidíte, jak bije v souladu s Universálními energiemi. Všichni jsme součástí obrovského oceánu vědomostí. Je to místo, kde pulzuje pravá skutečná podstata Bytí. Neexistuje žádná šablona, žádný vzorec, jak vstoupit, přistupovat, procházet nebo prožívat jakoukoliv Trecenu Tzolkinu, žádný plán, žádné pokyny, žádná mapa na Googlu. Každý z nás má uvnitř sebe nejpřirozenější způsob Bytí, cestu k nám samotným. Ale potřebujeme uklidnit mysl, abychom slyšeli píseň naší duše, abychom mohli zpívat tuto naší společnou píseň. Jsme všichni úžasní, jedineční. Jsme živé bytosti, takže využijme tuto Trecenu svým vlastním osobitým způsobem. 

REZONANCE S BOŽSKOU ENERGIÍ EB OSOBNÍ, GLOBÁLNÍ, PLANETÁRNÍ ÚROVEŇ

Navažte osobní vztah s Vlnou a nechte jí volně proudit vaším životem. Zapište události, které s vámi nějakým způsobem hýbají, zejména ty, které zaznamenáte v prvních čtyřech dnech Vlny. Sledujte vliv impulsů Vlny EB na váš svět pocitů. Sledujte je pečlivě, ale nic nesuďte. Na konci Vlny najdete osobní analogii mezi současnými a minulými událostmi, pokuste se opravit zjištěnou disharmonii. Určité pozice (viz osobní mayský kalendář) jsou vaší osobní bankou informací. Tyto dny můžete vnímat jako těžké nebo závažné, takže se nenechte překvapit. Na konci Vlny EB zavírá bránu BÍLÝ ČASOVÝ ZÁMEK (kin 53-104). Zámek OČIŠTĚNÍ A UPŘESNĚNÍ. V tomto bodu se doporučuje vytvořit spojení s třemi dřívějšími Vlnami. Podívejte se na minulých 52 dnů jako na celek, a ještě jednou projděte bloky ve vaší mysli. Energie CIB, která je patronem BÍLÉHO ČASOVÉHO ZÁMKU, čistila 52 dnů vaše Hvězdné Semeno bez jakýchkoliv kompromisů. Tento proces vám řekl, kde je třeba udělat tečku nad "i" a co bylo pravděpodobně v této době nutné provést. Jelikož se BÍLÁ síla snadno může proměnit v bolestné zkušenosti, nedávejte příliš velký význam nepříjemným pocitům zaznamenaným během BÍLÉHO ČASOVÉHO ZÁMKU. Ale přemýšlejte, jaké znalosti z minulých 52 dnů můžete využít. Co bylo uvnitř vás uzdraveno? Co se stalo zcela jasné a co jen částečně. Uzdravující energie vás doprovází každý den v každé Vlně, v každém Zámku i v celém 260 denním kole Tzolkinu. Každá energie vám vychází vstříc tím, co obsahuje. To, co zaznamenáte, je informace pouze pro vás. Snažte se nic nesoudit, nehodnotit. Věřte, že každá změna vyvolaná Transformací nemůže jen tak projít kolem vás. Vzhledem k tomu, že Vlna EB klade důraz na otázky svobodné vůle, osobní suverenitu a odpovědnost za vlastní činy, je jasné, že v těchto dnech se může svět postavit na hlavu. To, co uvnitř vás zůstalo potlačeno, musí vyjít na světlo světa. DOLE se musí proměnit na NAHOŘE. Vlna EB přináší dva portály: POUTNÍK 2 rozšíří síť cest do nových oblastí a nových možností a BOJOVNÍK 5, zplnomocněný "Galaktickými představiteli" s kosmickou důkladností prosvítí všechny detaily, posoudí všechny vaše zpracované a provedené manifestace a jejich odraz na Zemi. 

VYUŽIJTE ENERGII EB K OTEVŘENÍ SRDCE A NECHTE INTUICI, ABY VÁM POMOHLA ŠPLHAT PO SPIRÁLE ŽIVOTA 

EB 1 BEN 2 - galaktický portál IX 3 MEN 4 CIB 5 - galaktický portál CABAN 6 ETZNAB 7 CAUAC 8 AHAU 9 IMIX 10 IK 11 AKBAL 12 KAN 13

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117