DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU




Kolik svého času využíváš k tomu, abys byl skutečně se svou Duší, abys pociťoval vše, co chce skrze Tebe procházet ve své plnosti, nejen nějaké kousky, které si připouštíš, zatímco vzdoruješ některým jiným aspektům, které se Ti nelíbí? To se stává mnohem důležitějším pro všechny Vzestupující Duše tam venku, protože náš čas přichází skutečně z tvoření z Celistvosti, nikoli z roztříštěné separace. Čím blíže se budeme cítit svému vnitřnímu Domovu, tím více Světla začneme vyzařovat a tím více vědomého splynutí s naším Duchem ztělesníme. 

Je tak důležité si na chvíli sednout nebo lehnout, shromáždit své myšlenky do jednoho sjednoceného Celku, cítit své pocity v nejhlubším Jádru intimity a držet se zpátky od všeho, aby se každá zkušenost, kterou jsme kdy zažili, mohla stát krystalickou moudrostí. S naším organickým Vzestupem se posouváme od společnosti dosahující „úkolů“, která je založena na starém lidském programování, do většího společenství Nových lidí zaměřených na Srdce. Každý prostor plný Života musel být nejprve obrovský s úplnou prázdnotou, než dostal potenciál stát se něčím. A to může nastat pouze vědomým připuštěním, nikoli kontrolou a falešnou iluzí moci. Naší největší silou je naše lidská zranitelnost, která vede ke skutečnému opravdovému soucitu. 

Buď sám se sebou ne proto, že bys nebyl s nikým jiným, ale proto, 
že se miluješ a s tím si přeješ být... Ty jako ztělesněná, zosobněná Láska.

Pro mnohé z nás to byla opravdu intenzivní cesta, zvláště pro dobrovolné Duše, které vtiskly samy sobě lidské vzory duality, aby je plně probudily a překonaly pro větší dobro pomoci celému Životu ve Stvoření prostřednictvím vyššího porozumění. Základní Esence spirituality není mentální, není logická. Je to mystické a je to všechno o Lásce! Láska léčí svým vlastním způsobem, kterému lidská mysl vždy nerozumí. A přesto jsou zákony Lásky často v rozporu s vtisknutým chápáním naší lidské přirozenosti. 

Povaha Lásky Duše je poněkud odlišná a často učí svým vlastním způsobem, který si mysl často špatně vyloží jako nedostatek Lásky a vyrovnání. Ale Duše ví, a tak se vždy tlačí tím správným léčivým směrem. Dohody Duší, které jsme uzavřeli pro naše osobní Mistrovství, byly všechny z Lásky, i když jsme ve hře duality často hráli roli oběti/pachatele.

Nyní to mnozí z nás prohlédli, odhalili své vzorce v rámci duality a uznali je za to, čím byly, takže je nyní můžeme přepsat skrz velkou prázdnotu, nicotu našeho Bytí, které se každým okamžikem znovu rodí. Nyní přinášíme toto vyšší porozumění v našem fyzickém ztělesnění, aby bylo zvládnuto a vlastněno na všech úrovních. V Pravdě je to všechno Světlo a dualita Světla a Temna je pouze vybraný scénář, který je třeba zvládnout. Nyní začíná nová kapitola pro mnoho dobrovolných Duší, které jsou připraveny zahájit novou cestu nového cyklu nádechem Galaktického Pulsu Života. Velká kapitola se blíží ke konci a my to dokázali. Prostřednictvím našeho vyššího porozumění jsme přepisovali mnoho otisků na této planetě a nyní je čas, aby se rozvinulo něco nového a krásného. Je čas snít to do Bytí. A to přichází ve svůj dokonalý čas jako plně zralé. 

Něco se na naší cestě k Božské Jednotě posouvá a my se posouváme ve velkém, ale nejen to. Dospíváme a rosteme do naší skutečné duchovní dospělosti. To platí pro všechny ty, kteří dokončují své dohody o Duši a smlouvy, které se zabývají otisky Duše. Toto jsou hlavní prostředky, s kterými se dobrovolné Duše vypořádávají - s lidskými vzory duality a oddělení. Když tyto vzorce přerostou, otisky Duše se přepisují prostřednictvím Nového kódování Světla, které dobrovolné Duše přinášejí do Celku, vždy pracují na úrovni Stvoření jádra a posouvají se dále do vědomí Jednoty. 

Když je otisk Duše vyčištěn, energie, která byla kdysi určitou magnetickou rezonancí v nás, se změní a vytvoří novou dynamiku Duše. Budeme mít pocit, že jsme „rozluštili kód“ a osvobodili se. Mnoho z těchto otisků pro nás nebylo snadné překonat, takže jsme je museli projít v mnoha vrstvách, které byly vyjádřeny jako vracející se energie prostřednictvím mnoha cyklů (a vztahů) integrace Duše. Ale jakmile je dosaženo tohoto Sjednocení mimo oddělení, často prostřednictvím situací extrémního protivenství a radikálních událostí v našich vztazích, bude tu pocit neutrality a hlubokého sebepřijetí. To je, když vnitřní rezonance vysoce vyvinuté Bytosti bude odpovídat vnějšímu ztělesnění a člověk se bude moci skutečně stát zralou a vyvinutou verzí sebe sama, plně suverénní Bytostí a Božským Milencem! Když dojde k tomuto dozrávání, je to skoro jako příchod Věku, zvláštního zasvěcení Duše. Toto je také čas opustit vše, co již neodpovídá našemu skutečnému ztělesnění. Jakmile se osvobodíme, už prostě nebudeme vedeni ke stejným věcem. Od té doby se můžeme začít otevírat novým úrovním opravdové Lásky v hojnosti. A tak jsou ta blízká spojení Duší spojena dohromady, vetkaná do látky Života. 

Potřebujeme pouze zůstat věrní své osobní integritě a loajální našim oddanostem a projektům, protože to, co nám právem náleží, nám bude předloženo v dokonalém Božském načasování. I když máme pocit, že o věci přicházíme, nikdy nemůžeme skutečně promeškat příležitost. Plán Božského Sjednocení v nás již existuje. Tkaná síť Stvoření je vícerozměrná a mnohovrstevná a všichni správní lidé a okolnosti k nám přicházejí, když jsme Božsky připraveni. Nikdy nemůžeme skutečně o nic přijít, protože všechny třpytivé diamanty, které jsou pro nás určeny, budou uznány za jejich lesk, jakmile se objeví kouzlo. Ti, kdo mají skutečnou věrnost a spojení s Duší, budou známí prostřednictvím rezonance Srdce. A když zůstaneme věrní sami sobě a své osobní integritě, zakotveni v tom, co umíme nejlépe, vážíme si okamžiku, všechno dobré k nám přichází bez námahy jakoby magií. Musíme pouze důvěřovat propojenosti všeho Života a všeho, co spolu vibruje v dokonalé synchronicitě a rezonanční harmonii. Vše, co se potřebuje sejít, se spojí jako Jedno, pod Zákony Slunce, sloužící všem. A poslání takové Unie je klíčem k přeměně všech vzorců odloučení, aby se přešlo do Jednoty. 

Stále se vezeme na silné vlně transformace a znovuzrození, životního zhodnocení, které se dostává do popředí našich zkušeností. Mnohokrát očekáváme, že se věci změní a nikdy se nic nestane, protože tuto změnu spojujeme s vnějšími událostmi. Ale ve chvíli, kdy se odevzdáme Přítomnosti čistého Bytí v našem Vědomí, věci se začnou měnit. To je pravda, protože takové změny neočekáváme, a protože jsme se totálně rozplynuli s naší zkušeností Já spíše než s vnějšími konfiguracemi a modifikacemi Já. Když se vzdáváme svého očekávání, předpokladů, přesvědčení, myšlenek mysli a osobních přesvědčení, začínáme prožívat sami sebe na hlubší úrovni a to je to, co ve skutečnosti způsobuje tyto změny. Tyto změny jsou transformacemi Duše, které se dějí na mnohem hlubší úrovni, než je jen obcházení v kruzích a změny pár věcí tu a tam. Tyto změny nás donutí jít do hloubky a tam, kde je nuda a stagnace, vlijeme do naší reality hlubší soucit s Celkem a tím, co se děje na naší planetě, jejíž jsme všichni součástí. Tyto změny nejsou jen o osobních cílech, snech a aspiracích, ale ve skutečnosti zahrnují větší sny a vize pro planetu a naši osobní roli v ní. Čím hlouběji se pohneme do takového soucitného stavu, tím více se naše Vědomí propojí s Veškerým Životem v Božské Vůli, což nás způsobí, že se posuneme do Nových směrů, protože naše starosti a starosti o Celek jsou mnohem hlubší a my si přejeme přispět. Tyto nové začátky se stávají vlivnějšími nejen pro nás osobně, ale mění naši oddanost a závazky k naší cestě Vzestupu obecně. Nyní jsme připraveni shromáždit naše rozptýlené a roztříštěné části a aspekty do jedné sjednocené vize prosperity a blahobytu pro všechny. 

To vyžaduje práci a ustoupit od všeho, co nás od toho odvádí. Také končíme pomalu lunární a solární rok 2023, a tak naše cesta pocitů začne znovu, na nové úrovni Vědomí. Energie osvobození vytlačuje věci z našeho podvědomí, abychom mohli být svědky a cítit se v jakýchkoli zkreslených vzorcích myšlení, které jsme nasbírali na naší cestě Duše. Díky tomu jednou provždy vyléčíme všechny traumatické zážitky a minulá zranění a budeme si moci vybrat Novou cestu tím, že se konečně postavíme za sebe. Vše, čím jsme jako Bytosti Světla prošly, bylo pro naše osobní Mistrovství, a když jsme toho schopni být svědky jako takového, budeme schopni opustit všechny negativní konotace o čemkoli. Jsme kouzelníci, což znamená, že se můžeme posunout skrz jakoukoli iluzi oddělenosti a izolovaného uvěznění. 

Máme podporu našich Božských předků a soudržnou sílu Božského ženství a mužství, Božské Matky a Otce jako Jednoho. Když jsme svědky každé zkušenosti a emocí s tím souvisejících, začneme vyzařovat soucit v uvědomění a přinášíme Lásku do všech aspektů nás samých i ostatních. Všechno, co udělalo náš příběh tak skutečným tak daleko, už ho nedokáže udržet pohromadě, jakmile to zvládneme. A je to pouze náš vnitřní Mistr, který to může udělat, protože alchymie Duše se vyskytuje v nás. Vnitřní dítě v nás tak hluboce cítí a potřebuje cítit, a tak znovu prožíváme vše, co je ještě potřeba naplnit Světlem naší Vyšší Bytosti. Často k tomu dojde prostřednictvím hlubokého uvolnění prostřednictvím událostí, zážitků, a dokonce i snů. 

Ve chvíli, kdy si vzpomeneme na svůj Božský Světelný původ, tato hvězda zapálí plamen a vnese do naší zkušenosti nové palivo Božského ohně. Můžeme vidět jak praktickou, tak fyzickou zkušenost, která je velmi přízemní vedle duchovní perspektivy, která drží Moudrost, a my mezi tím stojíme jako mágové držící všechny živly na uzdě, dokud nejsou dostatečně zralé, aby mohly být plně zapáleny. Naše vnitřní Moudrost bude vždy znát Božské načasování věcí, a tak se můžeme plně vzdát a důvěřovat. Náš rozkvět a vnitřní evoluce ve světě bude zřejmá, až vše dozraje, takže se nemusíme namáhat a na nic tlačit. Jsme vždy správně nasměrováni a navigováni v každém okamžiku, pokud si dovolíme uvolnit veškerou kontrolu. Pak se magie může stát, aniž bychom se o ni vůbec snažili. Všechno se prostě děje a děje se to ne proto, že jsme za to bojovali, ale protože jsme připraveni z pohledu Celistvosti, takže Vše je připraveno hned vedle nás! 

JÁ JSEM v hlubokém procesu překladů knih Polony Aurey Dawn o poslání dobrovolných Duší ve Velkém Plánu. Tyto knihy jsou věnovány všem průkopníkům Vzestupu a nabízí hlubší vhled do zákulisního účelu, který tyto Duše den za dnem v neustálé oddanosti vykonávají. Poskytují  také mnoho vedení pro každého na cestě fyzického Vzestupu a nabízí mnoho Kosmických znalostí přímo z poznání Pilíře Stvoření. 

Uvnitř Božské Lásky
Lenka Gloria Elven

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117