VLNA CAUAC 79 - 91

  CAUAC – BOUŘE - 79 – 91 Trecena je třináctidenní perioda Tzolkinu a začíná vždy číslem 1, ale s rozdílným denním glyfem. Vlnu třinácti Nebes řídí základní energie prvního dne a ovlivňuje všech 13 po sobě jdoucích denních glyfů. Pokud jste si vědomi převládající energie prvního dne, můžete sladit své záměry s touto energií a umožnit, aby se projevila 

Tato Trecena začíná CAUAC 1 - ČIŠTĚNÍ, AKTIVACE, DYNAMICKÁ SÍLA, LÉČENÍ, VÝŽIVA, SOUCIT, ZÍSKÁVÁNÍ ENERGIE ZEVNITŘ, NÁVRAT KOMUNIT A KMENŮ CAUAC - Znamení vznešené Ženskosti a Posvátného Božského Ženství. Mayské světové společenství je založeno na ženách. 

JE TO SKVĚLÝ DEN POŽÁDAT O SPOLEČNÉ DOBRO A BLAHO PRO RODINU, STEJNĚ JAKO UROVNAT RODINNÉ SPORY NEBO PROBLÉMY FINANČNÍ POVAHY. JE TO SKVĚLÝ DEN PŘILÁKAT BOHATSTVÍ A HOJNOST DO VAŠEHO BYZNYSU. A SKVĚLÝ DEN POŽÁDAT O DOBRÉ POČASÍ PRO ÚRODU. 

Dnes se ponoříme do hlubokých vod Treceny CAUAC. CAUAC v jazyce Quiché znamená Bouře. Její energie přináší požehnání životodárné vody, tepla a pohodlí, ale je to také potenciál přívalových lijáků, očistného větru, záplav, které mohou ničit celá města, vztahy i historii. Respektujte její sílu i křehkost, její moc i jemnost. Je i vaší součástí, protože je součástí planety. Předchozí Trecena Cimi vám pomohla ustálit vaši loď v životních bouřích. V této Vlně se setkáte tváří v tvář se svými osobními přívalovými dešti. CAUAC, to je obrovská ohromující síla přírody, ať už síla lidská, zvířecí nebo planetární. Síla, která je zároveň jednoduchá i složitá, násilná i soucitná, točí se a spěchá, poškozuje i živí. Bouřlivou energii a emocionální energii shromažďuje BOUŘE uvnitř. Odděluje z Vědomí ego-myšlení a emoce. Sledujte, jak smyje během třinácti dnů vaše ego a udělá místo pro nové Vědomí. CAUAC je bezpochyby dynamická energie změn a karmického očištění. Takže, i když se tento den může jevit jako problematický s mnoha výzvami, je to dobrý den poděkovat za prožívání životních lekcí a dívat se na ně jako na dar. Můžete se cítit jakoby zavaleni v těchto bouřlivých časech, ale ZAMĚŘTE SE NA ENERGII CAUAC A UJISTĚTE SE, CO JE PRO VÁS OPRAVDU DŮLEŽITÉ (nejen materiální bohatství). To umožňuje snadnější asimilaci rychlých změn a komplikací vyskytujících se na této planetě právě v této době. 

Každá Trecena začíná číslem 1 a končí číslem 13. Čísla 6, 7, 8 představují hřeben Vlny. Hřeben může být interpretován jako silné energie, i když samotný vliv Treceny se samozřejmě počítá od počátku. Kanál Světelných energií má hřeben v 6 KAN Zrno (Semeno, které čeká, až vyklíčí), 7 CHICCHAN Had (Životní síla a nositel deště), 8 CIMI Transformace (Energetické změny). Překlad: Semeno klíčí, je katalyzováno deštěm, aby vyrostlo, vykvetlo, transformovalo se. Stejně tak se vyvíjí i náš život. Využijte tedy Energii vlny Cauac pro získávání energie, která je uvnitř vás. Zamyslete se nad minulostí za účelem poučení, abyste mohli dobře rozhodnout o průběhu budoucích jednání, která jdou ruku v ruce s vyšším účelem. 

REZONANCE S BOŽSKOU ENERGIÍ CAUAC 

Vlna BOUŘE staví všechno ve znamení otázek a vyzývá vás udělat v životě mnoho pozitivních změn. Zjistěte bezprostřední vztah s Vlnou, viz osobní mayská energetická matrice (kód DNA) a uvidíte, které ze dnů vnesou do hry uzdravující části. Jelikož síla transformace vychází z BÍLÉHO ČASOVÉHO ZÁMKU (kin 53-104), musíte věnovat pozornost detailům a vybrat všechny nepřesné části. Zastavte se DVANÁCTÝ den ve znamení OC 12 a podívejte zpět na Vlnu. Snažte se najít odpovědi na otázky, které jsou uvnitř vás. Vědomý přístup k životu se bude vyvíjet přirozeně. Stojíc jakoby na okraji, náhle začnete zažívat vlnu moudrosti jednotlivých dnů Vlny jako jednoho jediného soudržného celku. A tak, jak máte v paměti uložen minulý Mayský rok, stejným způsobem přijměte v celkovém rozsahu každou Vlnu. Dva Galaktické Portály dávají Vlně specifický význam. Jsou to HAD 7 a HVĚZDA 10. Dvojnásobná síla HADA klade zvláštní důraz na všechny impulsy ve sféře fyzického uzdravení. Jejím cílem je probuzení vaší oslabené životní síly. Zatímco HVĚZDA - LAMAT disponuje velkou silou výrazu. Energie LAMAT, která o něco později vyznačí program TŘETÍHO ČASOVÉHO ZÁMKU (kin 105-156), má za úkol zharmonizovat všechno, co se na Zemi zharmonizovat dá. Krása, harmonie a estetika jsou tedy pozadím transformace ve Vlně BOUŘE. Nejpříznivější perspektiva komunikace s touto energií je vědomé vpuštění transformačních sil až do podstaty své existence. Jakékoliv vyčerpání fyzické, duševní, životní únava, duchovní letargie, pocit vnitřního vyhoření jsou pole procházející ve Vlně BOUŘE procesem regenerace. Můžete zde zažít téměř zázraky. Síla CAUAC reaktivuje impulsy k obnovení plné vitality, je katalyzátorem v procesu přeměn, obnovy a posílení nervů. V současné době dojde ještě k jednomu specifickému transformačnímu prvku, který proniká do vaší "tíhy", velmi subtilně nás přesune ve směru lehčí matérie. Bude to síla ÉTERU. 

CAUAC 1 AHAU 2 IMIX 3 IK 4 AKBAL 5 KAN 6 CHICCHAN 7 galaktický portál CIMI 8 MANIK 9 LAMAT 10 galaktický portál MULUC 11 OC 12 CHUEN 13

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117