VLNA BEN 53-65

Trecena je třináctidenní perioda Tzolkinu a začíná vždy číslem 1, ale s rozdílným denním glyfem. Vlnu 13 Nebes řídí základní energie prvního dne a ovlivňuje všech 13 po sobě jdoucích denních glyfů. Pokud jste si vědomi převládající energie prvního dne, můžete sladit své záměry s touto energií a umožnit, aby se projevila. 

Tato Trecena začíná BEN (Rákos, Poutník). AMBICE, VNITŘNÍ SÍLA, SEBEJISTOTA, AUTORITA, PUTOVÁNÍ NOVÝMI SMĚRY, SPOJENÍ MEZI NEBEM A ZEMÍ, SDÍLENÍ S DRUHÝMI. 

Mayská proroctví uvádí, že Bůh Quetzalcoatl postavil ve městě Tula sloup symbolizující Strom Světa jako cestu mezi Nebem a Zemí. Ben se stává zprostředkovatelem Světelné energie – fotosyntéza na spirituální úrovni. Neustálé spojování mnoha úrovní. Od prvotní buněčné, až po vyšší vibrace multidimenzionální existence. Tato fotosyntéza (energie kundalini, která proudí nahoru a dolů přes naši páteř) v nás probouzí to nejlepší, co v nás je, zejména vášeň pro koncepci. Můžeme tedy začít se změnami. Ben symbolizuje Světlo Rodiny a Domova. Je to nagual dětí a rodiny. Jak začínáme tuto Trecenu, je vhodné uvědomit si, co je v našem životě opravdu důležité a smysluplné. Je to kariéra? Sláva? Finanční nebo profesní úspěch? Nebo jsou to naši nejbližší, které často bereme jako samozřejmost.... prostě tu jsou? Velmi dokonale toto dilema vykresluje film Flash of Genius. Jsme velmi překvapeni, když vzrušení nakonec pomine. Jsme schopni revanšovat se našim nejbližším? Když je všechno v pořádku, máme tendenci brát své nejbližší jako samozřejmost. Nemělo by to dojít tak daleko, že přijde krize a teprve pak si uvědomíme jakou podporu a Lásku od našich Milovaných dostáváme. Ale pokud je tomu naopak, rodina nás dusí, stahuje nás dolů, nedovolí nám svobodně dýchat, snaží se nás ovlivňovat, potřebujeme nutně vyhledat svůj psychický a emocionální prostor......mít osobní svobodu. Obě strany mince se tedy nevylučují. Vyžaduje to uvědomování, disciplínu a odhodlání a spoustu, spoustu, spoustu Lásky. Všechno je vždy o rovnováze. Respektujte sebe i všechny ve svém okolí na rovnoprávném základě, který přináší respekt. 

Trecena začíná číslem 1 a končí číslem 13. Čísla 6, 7, 8 představují hřeben Vlny. Hřeben může být interpretován jako silné energie, i když samotný vliv Treceny se samozřejmě počítá od počátku. Kanál Světelných energií má hřeben v 6 ETZNAB (zrcadlo, zrcadlový odraz, kde se odráží naše vnitřní Já), 7 CAUAC (bouře, která vyčistí duši) a 8 AHAU (ztělesnění Světelné energie, která podporuje, aby duše kvetla). Tento příliv energií je právě to, co potřebujeme k vytvoření momentálních změn. Využijte energii BEN, rozpoznejte a vnímejte vaší vnitřní sílu a autoritu. Nastal čas pro přístup k této vyšší vibraci – vytvářet pozitivní změny v našem osobním životě, kterým zároveň tvoříme změny ve světě. 

 REZONANCE S BOŽSKOU ENERGIÍ BEN OSOBNÍ, GLOBÁLNÍ, PLANETÁRNÍ ÚROVEŇ 

Vlna BEN přináší SVOBODU a NEZÁVISLOST a klíč k rozšíření horizontů vašeho poznání. Problémy, které se objeví v této Vlně, napoví, že jedině vy sami si blokujete svůj potenciál. Vaše Vědomí lpí na omezeních, je jedno jestli se projevují spirituálně, ideologicky nebo materiálně. Nezapomínejte, že všechny společenské a náboženské vzorce jsou často osobní ideologií. Také morální a společenské povinnosti vůči dětem, rodičům, přátelům, které vás řekněme omezují, zde ukáží své trny. Současné inkarnace učinily mnoho z nás mistry sebe-omezení. Mějte odvahu podívat se na sebe. Strach je základnou starých programů. Zralé Vědomí neuznává vězeňské zdi a především ty, které byly postaveny cizím egem. Přijetí zodpovědnosti za sebe a své činy znamená, že se už nikdo nemůže schovávat za jména druhých, ukrývat za legitimitu vlády a moci, nechat se podporovat autoritami, aby tímto způsobem ospravedlnil své činy. Všechno, co děláte, je vaše vlastní. Není vinných na vnější straně. Jste jen vy. BEN vás vyzývá, abyste svobodně kráčeli po této časové linii bez rozpínání pomocných sítí. Jděte životem s důvěrou a nedovolte ležet ladem Světelným polím a plýtvat svým talentem. Směle překračujte povolené horizonty 3D omezení. Zachyťte hlubší vztah, jelikož za ním se skrývá smysl vašeho života. Vaše zkušenosti se ve Vlně BEN týkají každého TEĎ. Ptají se vás: Jste ochotni jít dál do vyšších úrovní Bytí nebo si zvolíte zůstat trojdimenzionálním v bahně? Kin 53 odemyká 2. bílý Časový Zámek - tzn. UPŘESNĚNÍ A KONTROLU JAKOSTI. CÍL: stát se svobodným člověkem, nepodlehnout nátlaku zvenčí, řídit se vnitřní moudrostí, respektovat lidi, oceňovat vlastní hodnoty.

BEN 1 IX 2 MEN 3 CIB 4 CABAN 5 ETZNAB 6 galaktický portál CAUAC 7 AHAU 8 IMIX 9 IK 10 AKBAL 11 KAN 12 galaktický portál CHICCHAN 13

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117