9 LAMAT kin 48

Lamat - Hvězda. Síla harmonie, souvislost se Zdrojem, čistá (jasná) perspektiva, realizace vzorce Universální Lásky s pomocí intuice, požehnání, umění, elegance, cit pro krásu, dobré sebevědomí, dokonalost, síla vyzařování, pokora. 

Dnešní den s podporou Bolon (9) přináší radostné a slavnostní energie, které jsou skvělé pro oslavy narozenin, oslavu narození dítěte, zásnubní večírek, svatbu, oslavu výročí, promoce a další významné životní události. Pokud oslavujete tyto události dnes, nejenže máte vysokou šanci dobrého průběhu, ale také vytváříte pravděpodobnost trvalé vlny hojnosti, prosperity a plodnosti. 

DNES JE DOBRÝ DEN POŽÁDAT O HOJNOST, UDRŽOVAT HOJNOST VE VŠECH SFÉRÁCH ŽIVOTA Energie HVĚZDY násobí vše do hojnosti. 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN Dnes dělám průlom v mém způsobu pohledu na lidi. Dnes prokážu hodně diplomacie a hodně trpělivosti svým blízkým. Následováním svého osudu ztělesňuji mistrovství a moudrost. Jdu za impulsem srdce, zaklepu na dveře "nepřátel": jsem tu, abych se naučil milovat a odpouštět. 

Energie LAMAT je spojována obecně s hojností a ti, kteří si zvolili vstoupit do řeky posvátného času na Zemi a narodili se v této energii, mívají zpravidla šťastný osud, ví jak intuitivně vytvářet hojnost. Stejně dobře dokážou pěstovat rostliny. Musí nasměrovat svoji energii ke konstruktivní činnosti. Dny LAMAT jsou vhodné pro poděkování celé rostlinné říši. I když nejste zahradník ani zemědělec, požádejte, aby váš život vzkvétal, aby byl plný plodů a hojnosti, výborný den zasadit myšlenku, nový projekt, nový vztah, nový obchod - vše se bude vyvíjet slibně. Ale každý nový projekt vyžaduje péči, pozornost, osobní pracovní disciplínu a řád, který je přirozeně nejen v přírodě, ale v celém Universu. Byli jsme záměrně odpojeni od znalosti o tom, že jsme Stvořitelé. Výzva pro dnešní den: vyhněte se výstřelkům a extrémům. Udržujte sebekontrolu a dokončete všechno, co začnete. LAMAT představuje nekonečný cyklus ve světě rostlin. Glyf LAMAT Mayové spojují s Venuší, která se objevuje jako Večernice, večer zmizí a ráno jí můžeme spatřit na obloze jako Jitřenku. Venuše je jako Bohyně Gaia, které umírá v zimním období a znovuzrodí se na jaře. 

Jsem Lamat, děkuji, že jste tu. S Tónem 9 bychom se s vámi rádi podělili o aspekt ukončení. Uvědomujte si na každém kroku, že nikdy nic není ukončené. Všechny věci jsou neustále ve stavu růstu nebo zániku. Neexistuje žádná stagnace. Dokonce i v době zdánlivé stagnace je všechno ve stavu pohybu a vývinu. To, na co bychom chtěli dnes poukázat je, že každý akt ukončení je vstupní branou do nového začátku. Mnoho starých projektů ukončíte a začnete nové. Už jste se naučili aktualizovat kódy přesvědčení při práci na starých záležitostech? Tyto dovednosti budou vládnout vašemu životu, dokud se zcela nezlepší nebo zcela nezmění. Takže, když začnete novou záležitost, pracujete v rámci paradigmatu, který jste si pro sebe vytvořili. Je moudré přezkoumat denně chování, co nejobjektivněji zhodnotit své reakce na různé situace, slova, která říkáte, myšlenky, které myslíte, chování atd. Můžete objevit některé situace, v kterých byste se chovali více elegantně. Je dobré mentálně přehrát roli nového způsobu jednání, když se taková situace objeví znovu. Praxe je to, co dělá tento způsob vaší přirozeností. Tímto peelingem odstraníte nežádoucí chování, kódy víry a reakce, které vám brání jít krok za krokem v radosti a žít život naplněný kouzly, což se vám v tuto chvíli může zdát nepředstavitelné. Doporučujeme vám udělat si čas a představit si nepředstavitelné. Sněte vysoko a sněte ve velkém! Spolu-tvořte s druhými, kteří smýšlí stejně a kteří chtějí zažít stejné věci. Ve skupinovém záměru je síla. Nikdy tuto sílu nepodceňujte. Zavolejte nás na Druhé Straně, pomůžeme vám manifestovat realitu, o kterou se snažíte. Společně budeme vytvářet Ráj na Zemi. Tím, jak se sloupávají staré vrstvy strachu a negativních vzorců, otevírají se nové dveře. Když jste udělali jeden domácí úkol, když jste dokončili projekt, vyberete si další projekt, který vás přiblíží k tomu, co si přejete. Budete to dělat znovu, znovu a znovu, dokud se neocitnete v životě, o kterém se vám ani nezdálo. Na této cestě se budete muset neustále rozhodovat a dělat volby. Buďte soustředění na záměr týkající se toho, co chcete prožít. Naučte se říkat: "Ne, děkuji!", těm, kteří vás odvádějí od vašeho snu. V tomto procesu budete stále intuitivnější a lépe rozeznáte synchronicity a stopy, po kterých jdete k cíli. Chtěli bychom vám také připomenout, abyste přestali odkládat čas na své Milované a honili se zaměřováním na získání práce. Pamatujte si, že vždycky zůstanou věci nedokončené, jakmile opustíte tuto planetu. Země má vážné problémy a vy máte tyto vážné problémy vyřešit, ale stále si můžete vychutnávat každý okamžik s radostí. Buďte zábavní. Buďte v radosti. Neberte sami sebe tak vážně. Uvolněte se. Smějte se. Smích léčí. 

FREKVENČNÍ REZONANCE - aktuální sebe-určení (galaktické energie> vlastní vibrace) 

Krása, dokonalost, disciplína.... Spektrum HVĚZDY zkoumá všechno pod vlivem krásy a harmonie. V tomto pólu se shromažďují síly na kontrolu jakosti. LAMAT je jakási instance dokončující závěrečná shrnutí výsledků vašeho jednání. Všechno, co není dostatečně krásné, co se nenachází v harmonii s duchovními vzorci, bude zasláno zpět k opravě. Síla HVĚZDY je absolutně neúplatná a poměrně zatěžující pro ty, kteří ještě nezahájili, ignorovali, nebo ukončili proces harmonizace života kolem sebe. Pro ty, kteří již mají tento proces ve velké míře za sebou, bude den LAMAT velmi poučný, zvýší se pocit sebevědomí, spokojenosti se životem, stejně tak pocit zdokonalovat životní prostředí. V tomto symbolu se shromažďují síly zodpovědné za řád a pořádek. Dny LAMAT také pomáhají odstranit nedostatky v sociální oblasti a člověk začne cítit velkou úlevu, radost a spokojenost se životem. Lidem, kteří mají problém přinést do svého života řád a harmonii, se doporučuje, aby věnovali zvláštní pozornost energii HVĚZDY a dovolili jí vyrovnat způsobený nesoulad. Takže ti, kteří doposud nevěděli, že aspekty estetiky, řád, disciplína a vnitřní pořádek, jsou základním předpokladem pro vytvoření stabilní základny života, by se měli spojit s energií LAMAT. 

9. TÓN NAVÁDĚCÍ SÍLY - SÍLA USKUTEČNĚNÍ DEVÍTKA naznačuje vědomý start do vysněného cíle. Ztělesněte moudrost a Mistrovství, kterým chcete vyjádřit vaše pozemské Bytí. Uvědomte si, že JSTE, než, že byste CHTĚLI BÝT. Buďte ten, kdo ozáří svým Světlem ostatní. Vy jste přítelem lidstva. VY přinášíte nové vize světa. Ve VÁS spočívá síla dokončení. Už jste nalezli klíč k naplnění? Pokud se otevřete tomu, co je NOVÉ, automaticky se rozpustí STARÉ vzorce, které neslouží vašemu vývoji. Přijměte propozice DEVÍTKY a připravte se na velký skok ČASEM. V tomto cyklu se bude shodovat PROSTOR s ČASEM, roztaje minulost i budoucnost. Buďte připraveni poznat velké tajemství SÍLY USKUTEČNĚNÍ. ZAPOJTE SE DO TAJEMSTVÍ VELKÉHO MYSTÉRIA UKAŽTE, ŽE ŽIJETE NA ZEMI V Tónu DEVÁTÉM se rozněcují všechny nápady, inspirace, touhy zlepšovat. SOLÁRNÍ dny hrají klíčovou roli v každé Vlně. Síla inspirace obsahuje nové podněty pro jednání a na druhé straně spaluje těžké karmické pole. K DEVÍTCE je třeba přistupovat se zvláštním respektem a úctou. Doporučujeme využít energii tohoto Tónu k uzdravení starých případů a ukončení dlouhotrvajících sporů. DEVÁTÝ Tón - TRPĚLIVOST - VYTRVALOST Energie přinášející nový život, pohyb vpřed. Bolon (9) umožňuje nahlédnout do realizace současných vizí, plánů a akcí. Je to velmi pozitivní číslo, den je často využíván ke slavnostem, obřadům, svatebním obřadům a rituálům. DEVĚT je považováno za ČÍSLO ŽIVOTA a spojováno s lidským těhotenstvím a se ženami. Číslo DEVĚT je symbolem ženy a Ženského Universálního Principu. 

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117