6 CHUEN kin 71

Chuen - Opice. Humor, nevinnost, lehkost, plná akceptace života, spirituální znalost, flexibilita, inteligence, spontánnost, cvičení, princip spolutvůrce 

Pro mnoho z vás je život složitá osnova nekonečných úkolů a povinností, snů a přání, cílů a ambicí. Ale čím více technologií, zdrojů a nástrojů máte, tím se vaše životy zdají být komplikované. Chuen je tkadlec času, a v multiúrovňovém Tzolkinu nám pomáhá zvládat nesčetné menu každodenního života, téměř poskočit. Má tendenci zaujmout naši pozornost a může ovlivnit rozmanitost osnovy v tapiserii, ale je to záměr a disciplína, co pomáhá zhmotnit vše do plné reality s praktickým úmyslem, který Uuc (6) přináší. Jen trochu pozemské Chuen reorganizace a máte zlato! 

CHUEN, TO JE TKADLEC NEBO JINAK NAVIGÁTOR ČASU, MYŠLENEK, NÁPADŮ, ZTĚLESŇUJE VLÁKNO A SVĚTELNÉ LINIE, A JAKO ŠTĚPY VINNÉ SPLÉTÁ JE V PLÁTNO NAŠÍ REALITY. ZDE JSOU NOVÉ NÁPADY, MYŠLENKY A VZORCE VPLÉTÁNY DO NAŠEHO ŽIVOTA. 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN Každý přelom vyvolává mnoho napětí, vzbuzuje strach, pochybnosti a obavy. Dnes zachovám duševní pohodu a s humorem se poddám fázi přeměny. Dnes se nenechám vtáhnout do žádných intrik a lstivého chování. Dnes se místo pláče budu smát. Oblékám šaty klauna a takto kráčím životem, to je nejlepší recept na přetrvání každé krize. 

Dnes je skvělý den začít cokoliv nového. Chuen jsou jedny z nejšťastnějších dnů. Stačí předat Vesmíru svůj jasný záměr. Výborný den pro všechny umělecké projekty. Je obecně známo, že den Chuen je nejlepší den pro svatby. Nativní Chuen jsou jedni z nejšťastnějších - šťastné děti, šťastní rodiče, šťastní senioři, všechny životní dary získávají bez námahy. Mezi ně patří umělci s dlouhou a úspěšnou kariérou. Chuen ztělesňuje všechny aspekty umělce, nejen velkou tvůrčí dokonalost, inteligenci a "zlaté ruce", ale někdy i velké ego. V Energii Chuen vládne hravost, zábava, představivost, koncentrace. Zaměřte se dnes na svůj aktuální úkol a snažte se ho dokončit, dokončit to, co jste započali a zůstaňte u toho pokorní. Použijte kreativitu umělce. 

Dobré ráno! Spolu s východem slunce přichází čas se rozveselit! Jste připraveni odhodit stará zavazadla, na kterých tak vroucně lpíte? Takže pojďme na to. Neztrácejte čas. Je tu tolik legrace, a přitom jí zanedbáváte. Kde začneme? Na obvyklém místě. Uvnitř, protože tam je místo, kde byla zasazena semínka a kde vyrůstají kořeny. Takže pojďme dnes vytrhat nějaký plevel, abyste mohli pečovat o váš vlastní růst. Udělejte několik hlubokých nádechů a výdechů, uvolněte se s pomocí metody, která vám nejvíce vyhovuje. Věnujte potřebný čas celkovému zklidnění a uvolnění každodenních starostí. Jakmile se objeví rozptylující myšlenky, jemně je odsuňte. Pokud potřebujete, plně se soustřeďte na svůj dech........ pomalý hluboký nádech a výdech. Ááá..... cítíte se lepší? Víte, že to můžete dělat kdykoliv, když se necítíte ve své kůži nebo když jste plni úzkosti? Naučte to své přátele, spolupracovníky i děti. Je to snadné a můžete to dělat při jízdě autem, při chůzi, při stolování nebo jakékoliv jiné činnosti. Všechna rozhodnutí, budete dělat mnohem snadněji a budete schopni najít oblasti, které vyžadují pozornost, a které vás strhávají do napětí. Věnujte nyní 5 až 10 minut nastavení záměru, že budete mít den plný zábavy a radostných okamžiků. Představte si sami sebe s úsměvem, jak se smějete celý den. Pokud existuje nějaká činnost, která bude pravděpodobně náročná nebo těžká, představte si, jak se usmíváte, i když kolem vás jsou všichni zamračení. Ano, to je ono! Konec dnešní hodiny učení. Jděte ven, bavte se, žijte v radosti a užijte si to! 

FREKVENČNÍ REZONANCE - aktuální sebe-určení (galaktické energie> vlastní vibrace) 

Humor, lehkost..... V den CHUEN začíná proces odpálení tvořivých myšlenek. Fyzická materie se nyní přesouvá do oblasti sféry nemateriální. Dny OPICE nás zalívají impulsy pomáhajícími transformovat tíhu komplikací v jednoduchou lehkost. Pokud jste velmi silně spojeni se světem fyzické materie (majetek, postavení, autorita), dny OPICE se mohou ukázat velmi únavné. Pokud jste v životě zapomněli na hlubší smysl pro humor, CHUEN vám to připomene dosti bolestně. V případě, že jste našli svoji lehkost - svého vnitřního klauna - otevře se před vámi svět BÍLÉ MAGIE. Budete vyvedeni do reality, ze které přichází vaše tvořivost. Obtížné životní situace se vyřeší téměř spontánně, především ty, v kterých vaše staré Vědomí vidělo Gordický Uzel. OPICE probouzí vaše magické schopnosti a vynáší na povrch váš tvůrčí potenciál dřímající v podvědomí. Tady poznáte zákon Rezonance, možnosti mysli, moc slova a sílu vůle. Pokud vám chybí svoboda a lehkost, pokud stále namáhavě bojujete se životem, přijměte úvahy OPICE. Její moudrost vám pomůže bezbolestně se uvolnit od těžkostí, s kterými se setkáváte. Zátěží je úplně všechno, co vám překáží v radosti ze života! Pokud váš klaun - váš vnitřní Obr - ještě nadále spí, pokuste se ho probudit ve Dnu CHUEN. Pomalu! Nerozčilujte se - to je motto OPICE. 

6. TÓN ROVNOVÁHY - SÍLA VYROVNÁNÍ Organická rovnováha má kořeny v CELISTVOSTI TOHO, KÝM JSTE. Nechte kořeny svého duchovního růstu prorůst hluboko do Země, buďte schopni rezonovat se VŠÍM, CO JE. Stůjte pevně na Zemi a dovolte vyjádřit své SVĚTELNÉ JÁ. Život začíná ve Vyšším Bytí a odtud stéká na Zemi. Věřte, že i hvězdy mají své kořeny. Ty jsou základem harmonizace procesu změn. Jste svobodní a neomezení ve všem, co děláte. Vy si vybíráte, s kým chcete rezonovat. Vy rozhodujete, kdy dávat, kdy přijímat. ŠESTKA vás volá, abyste na život reagovali s Láskou, protože jedině tak přinesete NEBE na ZEMI. Ztělesňujte v pozemských věcech to, co je Božské čili svoji Hvězdnou duši. Pouze tehdy, proniknete-li do vibrace NEBE, NEBE sestoupí na ZEMI. Až se vrátíte Domů, ZEMĚ půjde za vámi do NEBE. ORGANICKÁ ROVNOVÁHA DOPROVÁZÍ NEBE I ZEMI DO SYMBIOTICKÉ JEDNOTY. V Tónu ŠESTÉM vstoupí všechny přijaté programy do zóny úspěchu. ŠESTKA je přiřazena k pozemskému prostoru. Na jedné straně se zaměřují síly na moc individuálního Ega, absolutní moc na podporu stagnace, strnulosti a odporu a na druhé straně se koncentrují energie harmonie odmítající pochybnosti zasláním útěchy a úlevy. Tón ŠESTÝ vysílá silné podněty k dosažení cíle. V tento den každá Vlna vkročí na cestu dokončení, což znamená počínající fázi realizace. Pokud v běžící Vlně započal osobní program (naskicovaný v prvních čtyřech dnech), doporučujeme, abyste velmi vědomě zůstali ve svém středu. ŠESTKA vám pomůže vyrovnat se s výzvami. ŠESTÝ TÓN - PROUD - TOK - SÍLA VYROVNÁNÍ Plynutí tvoří pohyb - Panta Rhei - nic nestojí na místě. Pohyb uvnitř dimenzionálního prostoru je to, co vytváří čas. ŠESTKA je energie vyjednávání a flexibility. Aby bylo možné zobrazit pohyb v akci - například balet nebo pohyb sportovce, Uac přináší do pohybu dynamiku.

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117