5 KAN kin 44

Kan - Zrno. Tvůrčí síla a principy, setba, efektivita, otevřenost, síla pořádku, Vědomí cíle, pokrok, růst, nové možnosti, vrozené schopnosti, operativnost, kontrola ega, sex. 

Moderní společnost v nás zakotvila nevysvětlitelný pohon "jak se tam dostat jako první". A tak to všichni poslušně používáme jak v práci, tak v životě. Snažíme se být tím prvním, kdo něčeho dosáhl, bez ohledu na to, co to může být. Ho (5) vám dnes pomůže "být tam jako první" anebo "být napřed", ale udělejte si čas naplánovat a promyslet vaši zamýšlenu cestu, zejména v tento den. Den KAN není tak jednoduchý, vyžaduje hlubší pochopení vašich komplexních energií jako své skutečné síly. Posaďte se na chvíli s KAN a pak otevřete stavidla pro Ho. 

DNES JE DOBRÝ DEN POŽEHNAT ZDRAVÉMU VÝVOJI DĚTÍ A TĚHOTNÝM ŽENÁM 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN Dnes ze sebe odhodím to, co obtěžuje mé svědomí. Prolomím staré bariéry, vyjdu lidem vstříc, usmířím všechny křivdy. Dnes nebudu ukrývat to, co si myslím a co cítím. 

Na glyfu KAN najdeme symbol semena z kukuřice, které klíčí v zemi, což představuje skrytý potenciál, dynamiku, vděčnost, která vede k hojnosti a sexuální zralost. Pozemská biosféra byla navržena jako dokonalý Ráj pro život člověka, žijícího v symbióze s faunou i florou, místo plné bohatství a absolutní hojnosti, kde člověk nezabíjí živé bytosti, ale živí se plody vypěstovanými ze semene. Energie KAN podněcují probuzení vnitřních pokladů bohatství, hojnosti, plodnosti, sexuality a žádají vás, abyste se stali mistry všech umění. Květina, když dozraje, nabízí nádherné květy, tak jako zralý člověk okouzluje moudrostí svých slov. Je zde mnoho aspektů od schopnosti řídit svůj osud vědomě tak jako klíčí semeno a stává se vitální rostlinou, schopnosti vytvářet vědomě životní hojnost, až po bytí v plné životní a sexuální síle. Udržujte přirozenou smyslnost, udržujte rovnováhu. Vyjádřete svůj záměr v tomto velmi příznivém dnu pro hojnost. Narození v KAN jsou Mistři všech umění, jejich životní síla může být velmi silná, musí proto být dobře řízena. 

Zdravíme vás, Drazí! S dnešním Tónem 5 bychom chtěli diskutovat na téma ROVNOVÁHA. To může znamenat mnoho věcí pro mnoho lidí. Ale aspekt, na který jsme se rozhodli dnes zaměřit, je rovnováha vašeho fyzického těla. Je snadné spěchat den za dnem a dělat to či ono. Zanedlouho zjistíte, jak léta uběhla a prošlo mnoho věcí, které pro vás byly tak důležité, ale neuskutečnily se. Žádáme vás, abyste přemýšleli každý den, jak zpomalit. Udělejte si čas hned teď na modlitbu, meditaci, rozjímání a klidné dýchání. Začínejte takto každé ráno, než vstanete. Pociťujte vděčnost za zkušenosti a požehnání být na Zemi v této době. Buďte si vědomi všech požehnání, které máte. Nastavte na dnešní den své záměry - co se rozhodnete tvořit. Buďte vděčni za každou zkušenost, zážitek. Teď jste připraveni začít svůj den. Pokud je to možné srovnejte své lunární i solární cykly. Vstávejte za úsvitu, pozorujte slunce a naplňujte svoji duši Láskou z Vesmíru a ze všeho, co ji obsahuje. Máte představu, proč je důležité dívat se na slunce? Starověké národy to věděly a dělaly to po staletí. Vyčistěte svůj fyzický systém pitím dostatku vody. Pokud musíte mít ráno kávu, doporučujeme před tím vypít sklenici vody pro očištění jater od toxinů, které se nahromadily přes noc. Buďte jako kočka, protahujte své tělo jemnými technikami jako je jóga nebo chi gong. Pokud je to možné dělejte to na slunci, aby vaše tělo absorbovalo teplo slunečních paprsků a potřebné živiny. Udělejte si čas dát si výživnou snídani. Jezte v uvolněním prostředí se svými Milovanými. Požehnejte jídlu a všem, kdo se podílel na tom, aby se dostalo na váš stůl. Pěstujte, co můžete, nebo sdílejte zahradu s druhými. Vědomě žvýkejte každé sousto. Nyní jste připraveni začít svůj den plni energie v těle, mysli i duchu. Nyní jste připraveni čelit jakýmkoliv překážkám a přijímat všechna požehnání na cestě. Po celý den dávejte pozor na své myšlenky, slova i činy. Zůstáváte ve své integritě? Pohybujete se směrem k vaším vysněným cílům a snům? Cítíte se vyrovnaní, uvolnění a klidní? Prožíváte radost? Jsou nějaké překážky, které je třeba řešit? Nacházíte se v přítomnosti nebo si děláte starosti o budoucnost a minulost? Být vyrovnaný je stejná dovednost jako jezdit na kole. Nejprve je nudné soustředit se na každý detail. Avšak, jak cvičíte vyvažování těla, nakonec se to stane druhou přirozeností, kterou převezme vaše podvědomí. Pak můžete být více kreativní a jezdit například bez držení rukou nebo se dívat kolem sebe. Všímáte si divů přírody a přitom šlapete dál. Ale existuje i nebezpečí, kterému je třeba věnovat pozornost, jako jsou auta, kameny a kaluže. S praxí se naučíte těmto nástrahám vyhýbat elegantně. Když ztratíte rovnováhu a spadnete, prostě vstanete a začnete znovu. Když jste unavení, odpočívejte. Udržujte klidné tempo. Nezapomeňte pít dostatek vody! Udělejte si oběd a sedněte si pod strom, oceňte všechnu krásu kolem sebe, kterou vám svět nabízí. 

FREKVENČNÍ REZONANCE - aktuální sebe-určení (galaktické energie> vlastní vibrace) 

Cíl, schopnost, příležitost.... Dny označené KAN bolestně odhalí jakoukoliv nedbalost tím, že nepoužíváte vaše přirozené schopnosti, nevyužíváte životní příležitosti a jedinečné možnosti. Země je evoluční scéna, na které musíme zdokonalit naše Hvězdné ZRNO. KAN klade zvláštní důraz na všechno, co je Božské, a co nejvíce opomíjíme. Ten, kdo se honí za iluzemi a zanedbává své poslání, spatří ve dnech ZRNA bolestný odraz svých činů. Zatímco ten, kdo se řídí moudrostí srdce, toho podpoří Energie KAN zápalnou silou, nasměruje ho k cíli, ukáže efektivitu jednání a odkloní ho od karmických úkolů, které si sám vybral. Lidem, kteří zjistí, že jejich síla je výrazně snížená, se doporučuje věnovat zvláštní pozornost informacím, které přináší dny označené symbolem KAN. Díky tak jednoduché magii se před vámi otevře duchovní pole nabízející okamžitou pomoc v každé situaci. Síla KAN je obsažená v každém TADY & TEĎ, objevuje se vždy v pravý čas, vždy přináší nejvyšší energetický obsah a je nejvíce pokroková. Obr KAN vás nikdy nezklame, když jste v nouzi - nabídne vám to nejlepší řešení, ale musíte ho k sobě vědomě přivolat. 

5. TÓN SMĚRU - SÍLA VEDENÍ Jen lidská dlaň může otevřít brány do vnitřního Středu. Přehoupněte se přes hvězdná vrata, vzneste se vysoko a pronikněte do svého srdce. Otevřete zevnitř dveře vedoucí do Středu, abyste po navrácení na Zemi mohli překročit jeho práh. Pronikněte do svého Kristova Srdce. Co tam nacházíte? Vidíte NOVÝ POČÁTEK? Jaké jsou vaše záměry a jaké plány má vaše srdce? Jak vypadají vaše osobní vize z pozice vašeho Středu? Využijte jeho moudrost a vstupte na cestu vedoucí k Pravdě, k poznání vaší Hvězdné Podstaty. Odkryjte Světelnou stezku vycházející z vašeho srdce. Pokud přestanete přemýšlet, kým jste, nebo kým byste mohli být, stanete se pravdivým JÁ. Zůstaňte tišší a pokorní. Nezabývejte se tím, co říkají ostatní. VY JSTE STŘEDEM VAŠEHO VLASTNÍHO VESMÍRU VY JSTE MISTREM SJEDNOCENÍ S VAŠÍM STŘEDEM Tón PÁTÝ je autoritou Vlny, z této pozice vychází nejvážnější impulsy a obsah. PĚTKA symbolizuje CENTRUM KRISTA spojující pořádek duchovní s pozemským řádem. Shromažďují se zde všechny síly, které budou potřeba k realizaci programu předznamenaného v dalším období. PĚTKA reprezentuje harmonický pořádek ve světě fyzické hmoty. PÁTÉ pozici připadá výjimečná role, díky ní se stane možné uskutečnění aspektů vzorce příčin. Tón PÁTÝ představuje nástroj potřebný k plnění úkolů. I když se v tento den nejedná o žádné dramatické události, sílu PĚTKY mohou výrazně pocítit přecitlivělí lidé. PÁTÝ Tón - SÍLA - DYNAMIKA - ZPLNOMOCNĚNÍ - POZITIVITA Inteligentní síla, která utváří, aplikuje a organizuje komunikaci, znalosti a všechny její aspekty. Pátý Tón dává všem věcem pozitivní stranu. Pátý Tón je dynamická energie ŠTĚSTÍ, takže se dnes můžete setkat s odporem lidí, kteří si neustále stěžují a jsou negativní. Buďte s lidmi, s kterými se cítíte dobře.

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117