3 MANIK kin 107 galaktický portál

Manik – Ruka / Jelen. Síla vůle, otevřenost, krása, sebevědomí, tanec, moudrost intuice, spirituální schopnost, oblast léčení, dosažení cíle i přes překážky, trpělivost, vytrvalost, úspěch, znalosti, silná motivace k práci, pracovní úspěchy, pevnost, rozhodnost. 

Dnešní den není procházkou. Ox (3) rušivé energie vytváří silnou dysbalanci Manik a mocného Jelena vyhazují z jeho stabilní chůze na pevných kramflecích. Ale Manik je, jak se říká, příliš velký na pád. Síla a moc tohoto denního Znamení může způsobit mnoho zmatku, může vás destabilizovat a vyslat na špatnou cestu. Respektujte svoji energii, věnujte čas učení, jak využít svoji sílu a dejte ji jasně najevo lidem, situacím nebo místům, která mohou vnášet pochybnosti, riziko a nejistotu. 

DNES JE DOBRÝ DEN UDĚLAT NĚCO PRO OSTATNÍ 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN Pohyb je podstata zdravého Bytí. Když jednám, vím, že žiji. Touha po vědění mi nedovoluje zůstat stát na místě. Než udělám další krok, nejprve dokončím, co jsem začal. Dnes vyřídím drobné záležitosti, ovážu lehké rány, abych nabral víru ve vrozenou schopnost léčit. Dnes se počítají jen činy. Přestanu přešlapovat na místě. Začnu od uspořádání světa představ. 

Manik je podle mayské tradice spojován s Boží rukou, jsou to jedny z nejsilnějších dnů v kalendáři. V tyto dny byste se měli zaměřovat na prosby o harmonii pro všechny bytosti, službu druhým se zachováním vlastní rovnováhy. Nativní Manik, pokud jsou v rovnováze, mají přirozenou autoritu, jsou inspirativní. Mají schopnosti kultivovat veřejné mínění. Výzva: chcete-li si zachovat pocity svobody, nezávislosti, musíte se cítit bezpečně v mezilidských vztazích. Dobrý den modlit se za budoucnost všech dětí.

Dobrý den. Jsem Manik 3. Jsme potěšeni, že vám můžeme poskytnout naše služby. Jsme spokojeni s pokrokem, který děláte, a jsme nadšeni vaším zájmem o plné probuzení. Neexistuje velkolepější dobrodružství než si plně uvědomovat svou duchovní povahu, zatímco máte lidskou podobu. Jsme tu dnes, abychom sdíleli několik informací týkajících se manifestace všeho, po čem toužíte. Možná, pokud jste s námi od 1. dne, jste zaznamenali velké změny ve svém životě. Každý kód přesvědčení, který jste změnili, a každý překonaný strach otevírá další sérii dveří, které můžete zkoumat. Neexistuje nic, co by mohlo zastavit vaši schopnost kdykoliv něco změnit. Jsme tu, abychom vás povzbudili, abyste otevřeli každé další dveře. Nahlédněte a vstupte do každých, které vás zajímají. Pokud otevřete dveře, které vás nezajímají, prostě je zavřete a pokračujte dál. Jakmile se naučíte říkat NE na požadavky druhých a začnete říkat mnohem častěji „ANO, to chci udělat!“, váš život rozkvete a vaše schopnost vyjádřit nadšení stejně tak. Zjistíte, že máte více času, energie, peněz, bohatství, jakmile zrušíte věci, které děláte, abyste na druhé zapůsobili nebo jakmile přestanete plnit očekávání druhých. Užívejte si tyto časy. Naučte se více odpočívat. Stres způsobuje jen stárnutí těla a ubírá smích z vašeho života. Spěte, když jste unavení. Jezte, když máte hlad. Bavte se, když máte chuť a potřebu. Když je vaše tělo svěží a vaše mysl je jasná, máte možnost být více kreativní a právě v tomto okamžiku je optimální stanovit si jasné záměry věcí, které chcete manifestovat a zážitků, které chcete prožít. Mnoho metod, jak věci manifestovat, najdete v předchozích Zprávách. Dnes jsme chtěli zdůraznit, abyste odstranili věci, které vám ubírají čas a energii a odvádějí vás od toho, co si skutečně přejete. Když nastavujete své záměry, buďte odpočatí, neboť dát věci do pohybu stojí energii. Dnes si vědomě uvědomujte, jak budete trávit svůj čas a čemu budete dávat energii, která vás udržuje v pohybu vpřed za svými sny. Začněte tím, že řeknete NE, děkuji všem věcem, které vás odvádějí od uvolnění času a energie pro sebe. Děkujeme, že jste se k nám dnes připojili a dovolte nám éterické objetí a polibek radosti. Opravdu jste milováni a požehnáni víc, než si vůbec dokážete představit! 

FREKVENČNÍ REZONANCE - aktuální sebe-určení (galaktické energie> vlastní vibrace) 

Znalosti, léčení, aktivita…. Většina lidí pracujících po léta s Mayským Kalendářem odkazuje na Pečeť MANIK s velkým respektem. Za tímto symbolem se totiž skrývá velká Energie, jejíž úkolem je LÉČENÍ. MANIK má nejvíce plné ruce práce, protože to on nás nejčastěji volá, abychom uzdravili nejen tělo fyzické, ale také tělo jemnohmotné. MODRÁ RUKA působí především na naši emocionální stránku a na nervový systém. Každé emocionální léčení je velmi bolestné, přinejmenším první fáze tohoto procesu. Každý, kdo dosáhl vysoké úrovně duchovní zralosti a nemá mnoho k vyléčení ve svém Středu, toho MODRÁ RUKA obdaruje zázračnou mocí. Rčení - Být pravou rukou Boha - dostane nyní pravdivý význam. Tento vzorec – poháněný silnými impulsy směrem k uspokojování zvědavosti – nasměruje tohoto člověka do roviny spirituální vědy a duchovního poznání. Od této chvíle budou všechny Dny MANIK násobit motivaci vzdělávat se a zároveň zvyšovat povědomí o umění léčit. Pro ty, kteří chtějí probudit svého vnitřního léčitele, je navrhováno, aby věnovali zvláštní pozornost Dnu MODRÉ RUKY. Na druhé straně ti, kteří mají zdravotní problémy, trpí nespavostí, podrážděním ze stresu, bez ochoty jednat a nejsou schopni dotáhnout věci do konce, – se doporučuje kontakt s Obrem MANIK. MODRÁ RUKA je rovněž doporučována těm, kteří chtějí získat hlubší přístup k informacím na téma tajemství umění léčit. 

3. TÓN PODNĚTŮ - SÍLA IMPULSU TROJKA před vámi otevírá cestu do pozitivních změn a umožňuje vám navrácení do přirozeného toku života. Poslouchejte v sobě impuls, který vás dovede k NOVÉMU. Dovolte její síle ponořit vás do řeky života všeho, co je zdánlivě ztracené, oddělené, nepřístupné nebo očím neviditelné. Pokud máte sklon být roztržití, soustřeďte se na jednu zprávu, jeden případ konkrétní změny. Seberte sílu dát výraz Pravdě. Přichází čas na velké mystérium, které se projeví prostřednictvím vaší osoby. DOVOLTE VAŠÍ TVOŘIVOSTI VYJÁDŘIT SPIRITUÁLNÍ POVAHU Impuls ZDROJE (•) mířící na ZEMI (••) spouští perpetuum mobile Bytí. V TROJCE se rodí síla tvořivého Ducha. V Tónu TŘI spočívá výchozí podnět Evoluce neboli síla přinášející rozvoj. V souvislosti se Znamením Dne se stává vysoce kvalitní hnací silou v každé Vlně. Tón TŘETÍ dokončuje nezbytné opravy a připravuje programy určení. V odkazu na kalendářní Den s Tónem TŘI se ukazuje velmi vysoká aktivita konání. Přímo ovlivňuje nervový systém, způsobuje hyperaktivitu, u citlivých jedinců neuralgii nebo podobné příznaky. Na druhé straně působí na motoriku nervů, může vyvolat velký zápal do práce a tím přispět ke zvýšení produktivity. Tón TŘI – AKCE - POHYB - KOMUNIKACE. V přeneseném slova smyslu – KLÍČENÍ NOVÉHO. Energie TŘETÍHO Tónu je velmi výmluvná ve všech formách projevu. Cílem komunikace většinou bývá vytvořit konsenzus mezi bodem A a bodem B. Což se může právě dnes stát nelehkým záměrem. Vzhledem k tomu, že dnešní energie je vysokovibrační, buďte vědomě ve svém Středu. Pohyb je základní vibrace v celém Vesmíru. Udržujte dnes rytmus přirozeně s tempem přírody. Jedině tak lze předejít rozrušení, nejistotě, přetížení.

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117