IK 9 kin 22

Vítr. Síla Ducha, inspirace, pravdy, přirozenosti, podpory, nadšení, integrace pólů, vitality, komunikace, vnitřní rovnováhy, diplomacie, disciplíny, silných schopností a sebekázně.

Vítr nefouká ze severu, jihu, východu nebo ze západu, ale uvnitř vás. Vyhledejte základ zdroje vaší duše a veďte jí na místo, kde potřebujete být; na cestu, kterou hledáte. Nechte pršet déšť Bolon (9), jeho zlatou podstatu a příznivé energie silného Ik do všech extrémů. Uvolněte je hluboko, široko daleko a ve všech aspektech svého života tak, aby mohly být odstraněny a vyčištěny od prachu a stagnace. Nalijte do nich radost a nadšení. 

VÍTR, TO JE DECH DUCHA, DECH ŽIVOTA, ENERGIE, KTERÁ ZTĚLESŇUJE, ZASÍVÁ A ZASÍLÁ DOBRÉ DUCHOVNÍ MYŠLENKY A SEMENA. JE TO ENERGIE DUCHOVNÍ INSPIRACE SNÍLKŮ A VIZIONÁŘŮ, ENERGIE STOJÍCÍ ZA ZMĚNAMI POČASÍ, ZMĚNAMI SPOLEČNOSTI.....EROZE 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN Dnes konfrontuji své ambiciózní záměry s vůlí srdce. Veškerý boj ztrácí svůj význam. Dnes se nenechám nikým vyprovokovat. Vím, jak ukončit staré spory a jak dojít k porozumění s partnerem, rodinou, kolegy v práci, sousedy. Mottem mého života se stává čistota záměrů, pravda a loajalita. 

Ik je dech, který dává život a vše oživuje. V symbióze se stromy vytváří kyslík, což umožňuje všem tvorům dýchat. Vítr přináší také dešťové mraky, s nimi vláhu pro pěstování plodin, ale na druhé straně může ukázat hněv a přinést bouři a povodně. Takže pokud dnes uchopíte Vítr za špatný konec, můžete být vznětliví, nerozhodní nebo vnímat, že nevíte, jakým směrem se vydat. Mayové považují Ik za sílu, která mění a přistupují k ní s velkým respektem a opatrností. Je to dobrý den požádat o sílu, vitalitu a odhodlání plnit úkoly. Dnešní den podporuje řešení psychických problémů spojených zejména se stavem emocionální nerovnováhy. Nativní Ik ztělesňují dech života, jsou temperamentní, ostražití a aktivní. Mají tendenci dělat několik věcí najednou, běhají sem a tam. Mají zálibu v učení, komunikaci a v mluveném projevu. Jsou někdy vznětliví a nerozhodní - neví, kterým směrem se vydat. Je pro ně důležité, aby všude, kde se pohybují, mohli svobodně dýchat. 

Dnešní forma Poselství je trochu jiná než ostatní. Je to jeden z prvních rozhovorů Theresy Crabtree se Strážci dnů. Theresa o sobě říká, že není mayským učencem, ale zabývá se holistickým léčebným systémem severoamerických indiánů v Medicine Wheel. 

Ik: Zdravíme vás a přejeme dobré ráno. Jsem Ik 9, pokračováním Imix 8. Jsme zde, abychom vám pomohli s vaším vývojem rozpomínání na vaši plnou duchovní Podstatu. Jako druzí ve sloupci Tzolkinu se dnes podíváme na polaritu. Aspekty polarity je např. světlo versus tma, přičemž světlo je vyšší, lepší, pozitivní. Jsme zde abychom vám vysvětlili, že oba aspekty jsou stejně důležité. Jak temno, tak i světlo mají stejný význam; to jen lidský pohled posuzuje, co má jakou hodnotu. Jakmile budete plně chápat, jak je realita na Zemi odlišná od Sféry, ze které jste přišli, budete více rozumět tomu, co říkáme. Dovolte nám vysvětlit to na příkladu. Co se dnes chystáte dělat? 

Theresa: Pracovat v Medicine Wheel a na mnoha dalších menších plánech. 

Ik: Děkujeme. Ukážeme si, jak použít jeden z našich aspektů, kterým je polarita, na příkladu vaší práce v Medicine Wheel. Máme i několik dalších aspektů, ale s těmi se budeme zabývat během roku. Chtěli bychom požádat také čtenáře, aby si vybrali jeden projekt, problém nebo vhled, abychom se na něj podívali společně. Ptáme se Theresy: Jaké jsou výhody a nevýhody budování místa Medicine Wheel? Čtenářům nabízíme zvolit si také jeden příklad a hlouběji přemýšlet o všech stranách problému. Mnohokrát najdete části problému, které jsou velmi nepříjemné. Možná je to problém, kterého se chcete zbavit, nebo projekt je pro vás příliš velký a cítíte, že vás přesahuje. Chtěli bychom vás požádat, abyste se podívali na všechny aspekty jako na požehnání. Při rozvíjení této schopnosti brzy začnete vidět přínos polarity. Pro příklad se opět vrátíme k Medicine Wheel. Některé z výhod, které jste uvedla jsou, že to bude místo pro klid, prostor pro vás a ostatní. Místo, kde budete meditovat, dělat obřady, krásné místo s výhledem a několika balkony. Je snadné přijmout věci, které považujete za pozitivní, takže se o nich nyní nebudeme bavit. Mnohem náročnější je ocenit a cítit vděčnost za Stínovou stranu událostí. Takže se pojďme podívat na některé negativní položky seznamu v souvislosti s Medicine Wheel. Pak se podíváme, jak můžete ke každé takové položce přistupovat, tak, že může být přesunuta do seznamu pozitivních věcí. 

Theresa: Je to hodně tvrdá a fyzicky namáhavá práce. 

Ik: Chcete zhubnout a posílit vaše svaly? Jak skvělý cvičební program! 

Theresa: Mnohokrát jsem při skupinových obřadech roztržitá. Na určité úrovni jsem samotářská a cítím, že chci více pracovat sama. 

Ik: Na určité úrovni chcete být interaktivní a být s lidmi. Uvědomujete si svůj samotářský postoj, který byl vytvořen na základě kódů přesvědčení, které vás přerostly. To je úžasná příležitost prorazit tyto kódy spojením s duchovními lidmi a přes meditaci. 

Theresa: Cesta do Medicine Wheel vede po strmých kopcích. Bojím se o rozpustilé děti, aby nespadly a nezranily se. 

Ik: Je to opravdu problém nebo výmluva, tyto otázky? Neukázněné děti, to vám dává úžasnou příležitost vyzkoušet si mluvit svou pravdu a trvat na svém rodičovském vedení. Pády a zranění. To se může stát i vašem vlastním domě. Máte možnost využít intuici, vybrat lepší a bezpečnější cestu a věřit tomu, že každý člověk je zodpovědný za svou vlastní bezpečnost. Můžete také požádat Duchovní Průvodce o bezpečnost všech i vašeho majetku. 

Theresa: Ano, přiznávám tento důvod jsou jen výmluvy. Problém nacházím v mé nelibosti být na očích veřejnosti. Vím, že to sahá zpátky do zážitků tohoto i minulých životů, ale tvrdě pracuji na odstranění těchto problémů. Také trpím strachem při vedení obřadů, při mluvení na veřejnosti, mám pocit, že říkám něco špatně, s čím druzí nemusí souhlasit. 

Ik: Děkujeme vám za upřímnost a otevřenost, děkujeme i všem ostatním. Ano víme, že tvrdě pracujete na překračování problémů, zaměřte se na pozitivní stranu těchto věcí, protože pak si uvědomíte, že když se dostanete přes negativní problémy, bude to pro vás opravdu nádherná doba! Mluvili jsme nyní hodně o aspektu energie Ik a o polaritě. Pojďme stručně pohovořit o Tónu 9. Postupně se podíváme na různé aspekty, které mohou mít pro každého čtenáře různé významy. Nyní se opět podíváme na Medicine Wheel, a na to jakou hodnotu pro vás může mít specifická energie Ik 9. Chceme říci, že toto je jen příklad. Meditujte s námi a my vám ukážeme, jak použít energii Ik 9 v běžném životě. Číslo 9 můžete vidět jako 5+4. Pět představuje celistvost lidství a čtyřka je symbolem základny vaší duchovní Podstaty. Možná bude snazší představit si 4 jako základnu pyramidy. I když základna není kompletní struktura, je to nezbytná část pro vytvoření stability a vytrvalosti. Zkombinujte je dohromady a získáte plné pochopení. Lze to interpretovat jako kvalifikovaného stavitele (5), který vytváří solidní základy (4). Jste tedy na dobré cestě k dokončení celého projektu. Jak to celé můžete použít? Když se vrátíme k místu Medicine Wheel, vytváříte místo pro obřady, meditaci a krásu. Se zaměřením na energii 9, kterou můžete považovat za sebe, jste člověk stavitel (5) připravující místo pro fyzické a duchovní základy (4). Při dnešní práci můžete požádat Ducha o radu, jak připravit, nebo postavit základnu (4) pro nějaké vaše místo. Potom se jako stavitel (5) pohybujete k cíli fyzickým stavěním kamenů a další prací, kterou my nemůžeme, nebo nechceme dělat za vás. Věříme, že tento společný čas byl povzbuzením pro každého z vás, abyste se podívali na Stínové aspekty a nyní jasně vidíte, na čem je třeba pracovat, aby se všechny nepříjemné věci přetvořily na krásné dílo. Budete tak odměněni mnohem více naplňujícím životem na Zemi! 

FREKVENČNÍ REZONANCE - aktuální sebe-určení (galaktické energie> vlastní vibrace) 

Komunikace..... Dny označené symbolem IK mají velmi bouřlivý průběh, pokud se dostanou do vzorce Stínu vašeho kauzálního těla. VÍTR přináší pořadí, ve kterém jsou jednotlivé programy uzdravovány. Zkušenosti získané v tento den mohou být velmi nepříjemné. Především bude zkontrolováno, jak dalece se ego brání realizaci programů vybraných vaší duší. Obzvláště bolestným způsobem je kladen důraz na nedisciplinovanost, nepoctivost a nízké oceňování vlastního JÁ. Jelikož VÍTR víří bezprostřední energií Zdroje, u osob spirituálně pokročilých se může v tento den rozzářit síla duchovní zralosti, která nejen produchovní jejich fyzický svět, ale vyvede je z obecného chaosu. Energie VĚTRU může velmi specifickým způsobem odhalit aspekty komunikace s Vyšším JÁ a rovněž nám s přátelským úsměvem na tváři ukázat výjimečnou drsnost. V Tónu IK, který je bezprostředně spojen se Zdrojem, vibruje duchovní čistota a síla, která vás neustále vede osobním procesem rozvoje. Vibrují zde také všechny Prvovzory, díky kterým můžete navázat kontakt s Vyšším Vědomím. 

9. TÓN NAVÁDĚCÍ SÍLY - SÍLA USKUTEČNĚNÍ DEVÍTKA naznačuje vědomý start do vysněného cíle. Ztělesněte moudrost a Mistrovství, kterým chcete vyjádřit vaše pozemské Bytí. Uvědomte si, že JSTE, než, že byste CHTĚLI BÝT. Buďte ten, kdo ozáří svým Světlem ostatní. Vy jste přítelem lidstva. VY přinášíte nové vize světa. Ve VÁS spočívá síla dokončení. Už jste nalezli klíč k naplnění? Pokud se otevřete tomu, co je NOVÉ, automaticky se rozpustí STARÉ vzorce, které neslouží vašemu vývoji. Přijměte propozice DEVÍTKY a připravte se na velký skok ČASEM. V tomto cyklu se bude shodovat PROSTOR s ČASEM, roztaje minulost i budoucnost. Buďte připraveni poznat velké tajemství SÍLY USKUTEČNĚNÍ. ZAPOJTE SE DO TAJEMSTVÍ VELKÉHO MYSTÉRIA UKAŽTE, ŽE ŽIJETE NA ZEMI V Tónu DEVÁTÉM se rozněcují všechny nápady, inspirace, touhy zlepšovat. SOLÁRNÍ dny hrají klíčovou roli v každé Vlně. Síla inspirace obsahuje nové podněty pro jednání a na druhé straně spaluje těžké karmické pole. K DEVÍTCE je třeba přistupovat se zvláštním respektem a úctou. Doporučujeme využít energii tohoto Tónu k uzdravení starých případů a ukončení dlouhotrvajících sporů. DEVÁTÝ Tón - TRPĚLIVOST - VYTRVALOST Energie přinášející nový život, pohyb vpřed. Bolon (9) umožňuje nahlédnout do realizace současných vizí, plánů a akcí. Je to velmi pozitivní číslo, den je často využíván ke slavnostem, obřadům, svatebním obřadům a rituálům. DEVĚT je považováno za ČÍSLO ŽIVOTA a spojováno s lidským těhotenstvím a se ženami. Číslo DEVĚT je symbolem ženy a Ženského Universálního Principu.  

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117