BEN 7 kin 33

Ben - Poutník, Rákos. Svoboda, prolomení hranic, trpělivost, nebeský pilíř, talent tvůrce, vůle jednat, duchovní síla, cesta v čase a prostoru, nebeský vyslanec, mystická síla, psychická rovnováha. 

Je to domov našich rodin, kde se dějí často největší sváry, a stejně jako závoje zdvořilosti a diplomacie nás chrání na veřejnosti od skutečné syrové pravdy, jsou ponechávány za dveřmi. Ale je to také domov, kde by měla růst a zakořenit nejhlubší Láska, důstojnost a respekt. Uuc (7) nám pomáhá vidět rozmanité a různorodé stránky našeho nejniternějšího soukromého života, Ben nás vede a chrání a základní proud Manik uzemňuje a působí proti potenciálně destabilizující síle Uuc. Je tedy na každém z nás, jak budeme ctít sílu těchto energií a použijeme jí v dobré víře pro naše individuální okolnosti. 

DNES JE DOBRÝ DEN POŽEHNAT SVÉMU DOMOVU 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN Dnes mám výjimečnou příležitost poznat chuť svobody. Taková šance se nepodaří často. Dnes se zamyslím, za čím se v životě honím, po čem nejvíce toužím a jak to mohu dosáhnout. Dnes si dopřeji odpočinek, naberu sílu a vyberu jeden směr. Dnes nedezertuji před tím, co je neznámé, ale odvážím se poznat nové obzory. 

Přestože atributem Ben je kukuřice, nebo rákos, skutečný význam symbolu je dodnes záhadou. Tento den sestoupil Bůh z Nebe na Zemi a glyf tedy znamená příchod Boha Quetzalcoatla. Být narozen v den Ben je považováno za znamení velkého štěstí. Nativní Ben působí jako pilíře tohoto světa, jsou všemi respektováni. Den Ben je dobrý pro požehnání domova a opravu domu. BEN je jeden z nejdůležitějších glyfů. Význam je síla, důvěra, autorita, sebevědomá síla, která pomáhá rostlinám růst. Rostliny vyrostou a jejich květy se nakonec dotýkají Nebe, je to alegorie k naší kvetoucí korunní čakře. BEN je mistr putující do všech stran a nových směrů a dnes rozšíří síť cest do nových oblastí a nových možností. Energie zprostředkovávající mnohem více Světelné energie, tzv. fotosyntéza na duchovní úrovni, která nás neustále spojuje od prazákladní buněčné úrovně až k multidimenzionální existenci. Tato fotosyntéza je jako kundalini energie, která stoupá přes páteř a nese to nejlepší, co v nás je, zejména vášeň pro koncepci, které věříme. Využijte dnešní energii k rozpoznání, vnímání vnitřní síly a moc autority. Nyní je čas přestoupit na vyšší vibrace a vytvářet pozitivní změny v našem osobním životě, který tvoří pozitivní život na celé planetě. 

Dobrý den! Jsem Ben ve službě vám v tento den krásy a zázraků! S pomocí Tónu 7 se dnes pustíme na cestu odvahy a statečnosti. Pojďme odhalit záhadu jednoho z aspektů Tónu 7 a to je 5 jako základ lidství s plným vědomým a plným poznáním kdo jste, plus číslo 2, které představuje polaritu. Jinými slovy plně vědomý člověk je schopen rozlišovat a vybírat si mezi problémy polarity bez strachu, což mu přináší radost a svobodu. Se zvýšením energie odvahy vám mohou pomoci vaši Průvodci. Jak to funguje? Dovolte mi předložit vám něco o polaritě, abyste měli více jasno. Jak dnes budete procházet vaším dnem, budete pro to mít bezpočet možností. Až se probudíte dáte si něco k jídlu nebo pití? Jaké oblečení si dnes vezmete na sebe? Ustelete si postel? Budete pracovat nebo relaxovat? Půjdete pěšky, nebo pojedete autem, pokud se potřebujete někam dostat? Co si připravíte ke každému dnešnímu jídlu? Budete se usmívat na každého, koho potkáte, nebo ne? To všechno jsou otázky polarity. Často jedete na autopilota, máte jen velmi málo nebo žádné vědomé myšlenky ohledně věcí, které děláte. Jedná se o zvyky, části denních rituálů. Moje výzva na dnešní den je, abyste byli více pozorní, protože když se díváte na každou možnost vědomě, zjistíte, jestli je to ve vašem nejlepším zájmu nebo ne. Jaký je váš nejvyšší cíl? Pokud máte v úmyslu mít dobré zdraví, buďte si vědomi všech nastavení ohledně stravování, návyků a jaké látky používáte na pokožku, která je největším orgánem. Pokud máte v úmyslu žít v hojnosti, jaké omezující myšlenky a chování brání dosažení vašich přání? Při každém záměru sledujte pilně každou myšlenku a chování, abyste zachytili kódy přesvědčení a nevědomé návyky, které vás svádí z vaší cesty. Každá z těchto změn vyžaduje potřebnou dávku odvahy. To je jedna z mých oblastí a se zvláštní energií 7 máte možnost vybrat si všechno pro vaše nejvyšší dobro, takže jsme docela dobrý tým. Povzbuzujeme vás a podporujeme. S odvahou a statečností máte moc změnit každé staré přesvědčení nebo chování, což vám přináší svobodu vybírat si jen nejlepší okolnosti. Jděte vpřed a chopte se dnes každé možnosti Ben. 

FREKVENČNÍ REZONANCE - aktuální sebe-určení (galaktické energie> vlastní vibrace) 

Zkoušky, možnosti, osobní svoboda... Energie POUTNÍKA nám otevírá brány do Vyšších světů, pomáhá uniknout z karmických otroctví. Každá forma otroctví a závislosti se v den BEN objeví velmi drasticky. Pole napětí vytvořené mezi karmickým časem a neomezenou svobodou, přinesenou na Zemi skrze nového Ducha ČASU, se může stát velmi nepříjemné. Kdo vystoupil z karmického otroctví, ten prožije den BEN velmi příjemně. Před tímto člověkem se otevře velký Svět - Svět nových možností, úspěchů a zajímavých návrhů. Objeví se zde krása každého dne, mnohobarevnost a všestrannost lidského Bytí. Tento člověk započne novou etapu života daleko od karmických výmolů. Pokud trpíte vězením v dramatu života, je to neomylné znamení toho, že váš Obr BEN ještě spí na prahu vašeho života. Otevřete se impulsu tohoto Dne a probuďte vnitřního Obra. Po celý čas dávejte pozor na "řídící věž" a karmické strážce. Můžete je bezpečně obejít pouze s pomocí BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY. Nezapomeňte, že na cestě nic nebudete soudit! Nesuďte lidi, kteří vám ublížili! Nevracejte se do minulosti a nepříjemných vzpomínek. Přijměte vše tak, jak to je! To je nejkratší cesta ke SVOBODĚ. 

7. TÓN SPOJENÍ - SÍLA SOUZNĚNÍ Přivolejte k sobě mystickou moudrost a připomeňte si spojení se Zdrojem. Spojte sílu všech 7 čaker a vystoupejte do výšin Božského Světla. Jestli se ptáte na užitečnost mystické síly v tomto životě, věřte, že skrze Vědomí SEDMIČKY funguje všechno v praxi. VY integrujete světy duchovní i fyzické v Novém světě. Spojte své pocity s rozumem a přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte ve stavu pozemského sebepřijetí. Otevřete se přitékajícím darům. PŘIJMĚTE SAMI SEBE BEZPODMÍNEČNĚ Osvoboďte se od nutnosti schválení zvenčí, odhalte svojí přirozenou mystickou sílu. Sedmička se nachází přímo ve středu 13 ti denní Vlny, je to mystický sloupec - páteř Vesmíru. Na platformě tohoto Rezonančního Tónu se nachází připojení na nejvyšší úroveň Bytí. Čím zralejší Vědomí dosáhne této úrovně, tím hlubší bude jeho objev. Šestý smysl je nejpřesnější popis toho, čím nás SEDMÝ Tón může obdarovat. Z tohoto potenciálu vyrůstá subtilní vnímání a vysoká citlivost. Tón SEDMÝ vytváří duchovní spojení s nejvyšší energií Zdroje. Dny kalendáře s Tónem SEDM jsou zalité nejčistší energií, která proniká až do naší tělesnosti. SEDMÝ Den je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím či zvláštním událostem. Kdykoliv se v mystickém zápisu léčení objeví spojení kombinace Tónu 2, 7, 12, doporučujeme být ve svém Středu, abyste se nedostali do zápasů či extrémů.

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117