1 AHAU kin 40

Ahau - Slunce. Osvícení, bezpodmínečná Láska, odpuštění, Vědomí Krista, požehnání, moudrost, vědění, Jednota, vědomí cíle, uskutečnění cíle, schopnost koncentrovat se na Celek, globální vize, laskavost. 

Tato doba je velmi odvážná, plná vizionářského myšlení, odhodlání, pevné vůle čelit s odvahou tváří v tvář obtížnostem. Každý den této Treceny může vrhnout Světlo na něco, co je pro vás důležité, na nějaké vaše jednání nebo něco, co je potřeba řešit, takže použijte osvěcující esenci Ahau a zapalovací svíčky Hun (1) k zažehnutí tohoto Trecenia. K vytoužené cestě triumfů nad vším, co vás omezuje, trápí, ohrožuje, poškozuje nebo drží zpátky od vašeho plného potenciálu. 

Vlna SLUNCE přináší do všech sfér vašeho života VĚDOMÍ KRISTA a BEZPODMÍNEČNOU LÁSKU. DNES JE DOBRÝ DEN PROSIT O MOUDROST A NEUSTÁLOU PODPORU NAŠE PŘEDKY 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN Slunce svítí v mém srdci od rána, povzbuzuje mě k jednání a rozpaluje ve mně nové síly. Dnes se osvobodím od falešných očekávání a přestanu se milovat pouze za něco. Dnes se zamyslím, komu bych měl odpustit, aby mezi námi zavládla shoda. Mým solárním logem je dnes LÁSKA. 

Ahau je podle Mayů nejposvátnější glyf. Znamená Osvícení, Vyšší Vědomí, propojení Kolektivního Vědomí a vědomí spolutvoření. Ahau je energie Bezpodmínečné Lásky. Nativní Ahau jsou romantici a idealisté, jsou často umělci harmonie a krásy materiální i duchovní. Ve vztazích jsou oddaní a každá zrada je velmi bolí. Výzva je: Naučte se přijímat nedostatky. Žádejte dnes o moudrost a ctěte své předky. Je to skvělý den vyjádřit záměr, aby byl váš domov naplněný harmonií a krásou, skvělý den postavit základy svého domu, nebo se nastěhovat do nového. 

S Tónem 1, který je symbolem Jednoty, se dnes zaměříme na to, že jsme Jedno se Vším. Najděte si chvilku čas a vyčistěte svou mysl od všech zbytečností. Vstupte do prostoru ne-myšlení a dopřejte si chvilku čas stát se Jedním se Vším. To se nejlépe provádí v přírodě. Zaměřte se na lidi, místa a věci. Opakujte si ve své mysli " Já Jsem Ty ". Vědomě se podívejte na podobnosti, které máte s člověkem, místem nebo věcmi, na které se zaměřujete. Spojte se srdcem, To vytváří energetický tok mezi vámi a objektem. Pociťujte vděčnost. Cílem je rozvíjet smysl Jednoty s vědomím, že pocházíte z jednoho Zdroje. Jděte skutečně hluboko do pocitů, že jste Jedno s každým člověkem, místem, věcí.... S praxí začnete skutečně cítit spojení jako Jeden. Jak budete procházet dnešním dnem, vědomě se spojte s druhými a mentálně opakujte "Já Jsem Ty", až začnete vnímat Jednotu se Vším. Udělejte si čas dělat toto spojení co nejčastěji. Váš život bude kvést ve všech oblastech, jakmile znovu objevíte svou pravou duchovní Podstatu. Rozpomenete se, že jste Jedním s každým, což doopravdy jste. 

 FREKVENČNÍ REZONANCE - aktuální sebe-určení (galaktické energie> vlastní vibrace) 

Osvícení, láska, odpuštění... ALFA & OMEGA. KONEC & ZAČÁTEK - to vše leží ve Znamení SLUNCE. AHAU je řídící centrum, ze kterého jsou průběžně zasílány tvůrčí impulsy, a do kterého se vrací zpět každý výsledek. Zde se zaměřují na úspěchy akcí za posledních devatenáct dnů; zde musí být přezkoumány výsledky, tady se utváří celková bilance. Dny AHAU hrají důležitou roli v oblasti vlivu rezonance. Síla vyzařování, kterou mají, je výrazem vaší evoluční zralosti, odrazem stupně integrace s životním prostředím a vlivem skupiny, ve které se otáčejí. Pokud máte pocit osamělosti uprostřed lidí, sbližte se s energií AHAU. Odtrhněte se od falešných očekávání a závazného pojetí Lásky. Přestaňte se milovat "za něco", naučte se odpouštět. Skoncujte s neustálými negacemi, vydáváním soudů a oblíbených argumentů ANO-ALE. Uvolněte se, zavřete oči a zamyslete se, co byste chtěli ve svém životě změnit. AHAU je magickým klíčem do Kristova Srdce. V těchto dnech se magie stává vaším denním chlebem. Indicií jsou dvě prostá slova: MILUJI a ODPOUŠTÍM. Nezapomínejte, že jste na velké cestě, a že vaším cílem je stát se centrem BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY jako AHAU. SLUNCEM, které svítí pro všechny stejně - pro dobré i špatné, chudé i bohaté. Rozsviťte SLUNEČNÍ JÁ ve svém srdci. 

1. MAGNETICKÝ TÓN URČENÍ - SÍLA PŘITAŽLIVOSTI Otevřete své srdce BEZPODMÍNEČNÉ LÁSCE. Dovolte v sobě dokonat posvátný Akt Sjednocení. Vnímejte vibrace vašeho pravdivého JÁ. Poslouchejte puls uklidňující vibrace JEDNIČKY. Pronikněte vědomě do jejích hlubin. Vnímejte nepopsatelný žár BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY. Před vámi je počátek NOVÉHO. Staňte se sami sebou. Sami sebou ve vašem pozemském vtělení, které umožňuje růst vašemu Světelnému Tělu. Odkryjte tajemství paradoxu odděleného JÁ v JEDNOTĚ Bytí. Vy jste iniciátorem NOVÉHO. Vy jste JEDINÝ, kdo může najít cestu! Vy jste jednoznačně výchozím bodem i korunovaným koncem. Pokud se cítíte osamoceni, nebo oddě20ni od ZDROJE, podívejte se na sebe v Jednotě se svým Světelným Tělem. Představte si Bytí JEDNOHO SPOLEČNÉHO SRDCE. VY JSTE TA MOUDROST, KTEROU HLEDÁTE Tón PRVNÍ představuje PRASÍLU, což znamená, že je přiřazen ke ZDROJI, nebo též k formaci, která v danou chvíli je ZDROJEM. Síla její akce se zaměřuje na vytvoření OHNISKA, nebo jinak - na přípravu centra invokace Ducha v matérii. Tady se nachází síla počátku - začíná běh Evoluce. Obsah související se ZDROJEM se objeví teprve po spojení Tónu se Znamením. Tón MAGNETICKÝ zde představuje PRAZDROJ - čili původní ZDROJ, z kterého vychází všechny další impulsy v poli definovaném Pečetí. V Energii Tónu PRVNÍHO se objevuje počátek nové etapy. Téma Pečeti se stane programem realizovaným během dalších DVANÁCTI Dnů Vlny. PRVNÍ TÓN - INICIACE - POČÁTEK PRŮVODNÍCH ENERGIÍ STVOŘENÍ - PŘÍCHOD NOVÉ TRECENY Číslo JEDNA vyjadřuje JEDNOTU a POČÁTEK. Jednička také představuje myšlenku - nápad, který se manifestuje vytvořením. Věnujte dnes pozornost každé myšlence, která tvoří budoucnost - co dnes zasejete - to zítra sklidíte. Uveďte dnes všechny nápady a inspirace, které se přejete manifestovat.

Nejoblíbenější

ZIMNÍ SLUNOVRAT – ZLATÁ AKTIVACE

DOBROVOLNÉ DUŠE & KNIHY O VELKÉM BOŽSKÉM PLÁNU

SVATÉ KNIHY - VELKÝ BOŽSKÝ PLÁN

Mayský kalendář Tzolkin - JAK PRACUJE?

PROBUZENÍ JE POSTUPNÉ VYROVNÁVÁNÍ TĚLA & UZDRAVENÍ TĚLA

MAGNUM OPUS - ZÁKONY CYKLU VELKÉHO GALAKTICKÉHO ZVĚROKRUHU

TÓN & ZNAMENÍ - PULS GALAKTICKÉHO SRDCE

IMIX 1 kin 1 galaktický portál Imix - Drak.

VLNA CHICCHAN 105-117